#VERGONYA    #POR    #IRRITABILITAT    #PRESSIÓ    #TRISTOR    #CRISI CLIMÀTICA    #PATERNALISME    #MALESTAR    #ANGOIXA    #EXPECTATIVES    #JUTJAR    #RÀBIA    #FAMILÍA    #DISCRIMINACIÓ    #ANSIETAT    #INCOMPRENSIÓ    #CONFLICTE   
INICI

Avís Legal

1.-

Responsable del tractament:

OBERTAMENT, Associació Catalana per a la Lluita contra l’Estigma en Salut Mental

Ampliar info.

2.-

Tipus de dades i Finalitat del tractament:

Les dades que voluntàriament facilitis a través del nostre formulari, quan pengis un vídeo o interactuïs al nostre web http://noesculpameva.cat. Altres dades que ens puguis facilitar quan comparteixis la teva història. També tractarem altres dades necessàries per gestionar les activitats i el funcionament de la nostra Associació i el compliment de les nostres obligacions legals.

Ampliar info.

3.-

Legitimació del tractament:

Consentiment de l'usuari, compliment d'obligacions legals, l'execució d eles obligacions contractuals que es generin entre la Associació  i les persones que participin en les nostres activitats, treballadors o tercers i, si s’escau, els interessos legítims de la Associació.

Ampliar info.

4.-

Termini de conservació:

Mentre duri la legitimació per consentiment, relació contractual o obligació legal.

Ampliar info.

5.-

Destinataris:

Les dades que ens faciliti seran incorporats a la base de dades de OBERTAMENT i no seran cedides a tercers, excepte a aquells que necessàriament hagin d'intervenir per Al funcionament de la Associació, les nostres activitats o compliment de les nostres obligacions legals.

Ampliar info.

6.-

Exercici de drets:

Accedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com els altres drets previstos per la normativa vigent.

Ampliar info.

7.-

Reclamació davant l’ Autoritat de Control:

Pot dirigir les reclamacions derivades del tractament de les seves dades de caràcter personal a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es)

Ampliar info.

8.-

Legislació:

La present política de privacitat es regeix en tots i cadascun dels seus extrems pel Reglament General de Protecció de dades de la Unió Europea i resta de normativa relacionada.

Ampliar info.

9.-

Delegat de protecció de dades:

La nostra Associació ha designat un delegat de protecció de dades

Ampliar info.

10.-

Informació addicional

Informació addicional sobre seguretat i altres aspectes

Ampliar info.

11.-

Actualització:

 Febrer 2022

Ampliar info.

INICI